Kenmerken

Innové Plants onderscheidt zich van andere leveranciers op verschillende kenmerken. Wij willen u onze kenmerken graag benoemen en de mogelijkheden voor klanten toelichten.

Kweker én partner
Wij hechten veel waarde aan uw mening. Samen met u willen wij ons assortiment blijven optimaliseren en willen we planten leveren die van toegevoegde waarde zijn voor uw assortiment. Als kwekerij zorgen wij voor planten van uitstekende kwaliteit en als ´partner´ streven we er naar dat u tevreden bent en blijft.

Snelle levering
Indien gewenst kunnen wij de planten binnen 36 uur na bestelling bij u leveren. Dit realiseren wij door een goede planning en eigen transport.    

Levergarantie
U vraagt, wij leveren. Op de juiste plaats en tijd. Dat is de levergarantie van Innové Plants.

Plantkwaliteit
Wij willen u alleen planten van uitstekende plantkwaliteit leveren. Alle planten worden in een grote potmaat gekweekt en onder de ideale omstandigheden. Hierdoor garanderen wij planten van uitstekende kwaliteit.´Verse´ planten
Wanneer u een bestelling bij ons plaats ontvangt u verse planten. Oftewel u ontvangt planten die uit de kas komen en geen langdurig transport hebben meegemaakt.

Persoonlijk
Wij komen de planten als u dat wilt persoonlijk bij u afleveren. Daarbij hechten wij veel waarde aan het persoonlijk contact. Wij streven een informele, maar professionele cultuur na.

Klant gerichte acties
Wij kunnen voor u zeer specifieke acties verzorgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan;

  • Toevoegen van verzorgingsmateriaal (bijvoorbeeld voeding);
  • Doorkweek in grotere potmaat;
  • Overzetten in andere pot (bijv. sierpot);
  • Bijsteken van een andere plantlabel;
Remconijssen.nl Grafisch Ontwerp